Om os

Vores historie

Malerfirma Louis Timmermann blev stiftet

i 1954 af Malermester Louis Timmermann, som drev firmaet i 35 år.

I 1994 blev firmaet overtaget af Torkil Dinsen, der er uddannet bygningsmaler og har livslang erfaring indenfor faget.

I 2020 overtog Jesper Linnet forretningen. 

Firmaet har i dag 7 ansatte, og alle svende er faguddannede bygningsmalere, der kan deres håndværk. Vi lægger stor vægt på kvalitet, og at opgaverne udføres med omhu og præcision. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille. Vi udfører alle typer opgaver både for private, erhvervslivet og det offentlige, uanset om der er tale om renovering eller nybyggeri.

Malerfirma Louis Timmermann har ligeledes en butik i tilknytning til firmaet, hvor gør det selv “folket” kan komme ind og handle og få gode råd og vejledning, inden de går igang med deres eget maleprojekt.

Vi kommer gerne hjem og hjælper kunderne med gode råd og vejledning, hvis der er behov for det. Vi er også sikre på, at kunderne får de rigtige produkter at arbejde med, da vi udelukkende sælger de produkter, som vi selv anvender i vores udførende malerafdeling. Det giver tryghed både for vores kunder og for os, som sælger produktet.

Vi ved nemlig, at kvaliteten er i orden!

Du er også altid velkommen til at komme ind og få en snak om farver, farvevalg og farvesammen-sætning. Vi har masser af erfaring og ved, hvad der er trenden netop nu. 

Vi glæder os til at se dig!

Hvorfor vælge os?

Få et uforpligtende tilbud

Få tilbud