Indendørs maling

Vi maler vægge, loft, gulve, paneler, køkken skabsdøre eller hvad du ønsker. Vi har et stort udvalg i alle typer maling til indendørs brug. Er du lidt i tvivl, så giver vi gerne gode råd og tips til, hvordan du vælger den helt rigtige maling.

Få tilbud

Udendørs maling

Vi kan hjælpe med stort set alle udendørs maleropgaver. Eksempel: Maling af udhæng og underlister, vinduer og facader samt hele huse og sommerhuse i træ.

Du får en god service og malerarbejde & maling af højeste kvalitet. Vi rådgiver dig gennem processen og leverer arbejdet til aftalt tid og kvalitet.

Hhar spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud? Kontakt os gerne. Ved at vælge en professionel maler, får du et smukt resultat som holder.

Få tilbud

Udlejning

Hvad enten du skal spartle store eller mindre arealer, eller bare udføre små reparationer, så kan du lejer en spartelmaskine hos os. Vores sprøjtespartel maskiner, er udviklet ud fra den sidste nyeste teknologi. Alt efter hvilken maleopgave du står overfor, så kan vi vejlede og guide dig til at vælge lige netop det sprøjtespartel anlæg, du har brug for til din næste opgave.

Få tilbud